Meistä
About us

Koiramme
Our dogs

Pentuja
Puppies

Pentueet
Litters

Uutisia
News

Tuloksia
Results
Kuvagalleria
Gallery

   

UUTISIA / NEWS

   

17.10.2017:

Kasvattimme Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) on esiintynyt näyttelykehissä menneinä viikonloppuina. Sunnuntaina 15.10. Patrik oli hienosti Jyväskylän KV-näyttelyssä PU3 ja sai vara-SERTin :) Patrik on iso poika ja alkaa vähitellen kehittymään komeuteensa ja mielenkiinnolla seuraamme, mitä tästä pojasta tuleekaan :) Onnea hienosta tuloksesta Teija ja Patrik :)

   

21.9.2017:

Kävimme eilen Gildan kanssa silmäpeilauksessa ja aiempaa PPM iris:iris -lausuntoa lukuunottamatta muuta ei kaikeksi onneksi löytynyt. Myös kun tuo LEMP-tulos on puhdas eli N/N niin voikin hyvillä mielin alkaa suunnittelemaan Gildan toista pentuetta. Siitä lisää myöhemmin :)
   

21.8.2017:

Meillä oli oikein yllätyksellinen näyttelypäivä Joensuussa 13.8.2017... meidän hulivili-vintiö Fida voitti junioriluokan nartut ja sijoittui paras narttu-kehässä toiseksi, saaden ensimmäisen sertinsä :) Voi meidän kulta kimpaletta
*Muut viikonlopun tulokset löytyy tuloksia -sivulta!

********************

Meidän Patrik -kasvatti (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) on käynyt myös menneenä viikonloppuna näyttelyssä: molempina päivinä tuloksena ErittäinHyvä :) Tästä on taas hyvä jatkaa!Myös muiltakin Karhuaholaisilta on tullut kuulumisia kuvien muodossa:
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Nita (Karhuahon Kiivas Ja Kaunis)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)

Kiitos kun lähetätte tänne kasvattajille kuvia -niitä ei voi koskaan saada liikaa :)

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda

Fida
Bea

   

10.8.2017:

Meidän mamma-koira, Gilda on saavuttanut Suomen muotovalion arvon Lapinlahden näyttelyssä 1.7.2017 :) Tuomari Julija Aidietiene ihastui Gildaan todella ja valitsi Gildan rotunsa parhaaksi leonberginkoiraksi. Olimme tästä luonnollisesti otettuja, vaikkakin erityisen onnellisia kun vihdoin Gilda sai valioittavan sertinsä! Gilda kulki tosiaan Velho-isän jalanjälkiä: molemmat siis saivat valioitumistaan edeltävästä näyttelystä H:n ;)

 

 
ROP & VSP-kuva: Sirpa Palo

Muuten meidän kesään ei kuulu mitään ihmeellistä. Näyttelyissä ei olla tuon Lapinlahden näyttelyn lisäksi käyty ja muutenkin ollaan touhuiltu vain omaksi iloksi.
Tai no... Bea on sitä iloa tuottanut vähän muillekin, kun pääsimme Bean kanssa mukaan Suomen Karva-Kaverit ry:n toimintaan :) Suomen Karva-Kaverit siis järjestää vapaaehtoisuuteen perustuvaa eläinterapiaa vanhuksille, lapsille, kehitysvammaisille jne. Ennen toimintaan pääsyä piti läpäistä testi ja Bea pääsi sen heittämällä läpi :) Testaaja sanoi, että tämä kaveri ei kyllä hätkähdä varmasti juuri mistään - ja se on varmaan ihan totta! Bea on kyllä kuin luotu tuohon hommaan ja olen niin iloinen että päästiin tällaiseen viralliseen touhuun mukaan :)

 

   

25.5.2017:

Niin se vaan vuosi mennä hurahti meidän ensimmäisen pentueen elämästä ja tottahan toki sitä meilläkin juhlistettiin kakuin ja lahjoin. Tässä vielä synttärisankarit juhlatunnelmissa :)

********************

Meidän kevät on lähtenyt mukavasti käyntiin näyttelyiden merkeissä. Kävimme 29.4.2017 Tohmajärven ryhmänäyttelyssä ja hienosti äiti ja tyttäret olivat siellä paras narttu -kehässä sijoilla 2-4 eli Gilda-mamma paras narttu2 ja vara-SERT (niin lähellä se valioittava SERT!!), Bea paras narttu3 ja Fida paras narttu4 :)


Junnukehän tytöt: Fida & Bea

 
Kiitos Pietalle Fidan handlaamisesta jälleen - hienosti JUN ERI2 SA PN4 :)


Bea JUN ERI1 SA PN3! Kiitos Riinalle, kun handlasit Bean paras narttu kehässä :)


Gilda AVO ERI2 SA PN2 vara-SERT :)


Paras narttu-kehä: Bea, Fida, "Nallekummun Mimmi" ja Gilda

********************

Viikon päästä Tohmajärven näyttelystä suuntasimmekin Mikkeliin, missä meillä oli samalla Karhuahon kennelin kokoontuminen. Paikalla oli meidän poppoon lisäksi Patrik, Kassu, Chili, Nero ja Eino -joskin Nero ja Eino kannustusjoukoissa :)

Tässä tunnelmia kehän laidalta:

Sitten tuloksiin:

Karhuahon Pyyhi Kyynelees "Patrik" JUN ERI2


Karhuahon Saat Syttymään "Chili" JUN EH3


Karhuahon Pauhaava Sydän "Kassu" JUN EH4

Ja meidän omat tyttöset...

Karhuahon Kokonaan Sun "Bea" JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP
*Kiitos Teijalle Bean handlauksesta :)


Karhuahon Kimpale Kultaa "Fida" JUN EH3

Gilda-mamma sai tällä kertaa H:n. Edellisellä viikolla paras narttu2 ja nyt huonoin Gildan saama arvosana. Kaikki on mahdollista ;)

Tulokset ei kuitenkaan tähän lopu. Osallistuttiin nimittäin Patrikin, Chilin, Bean ja Fidan kanssa kasvattajaluokkaan ja
Karhuahon Kennel olikin ROP-kasvattaja ja vielä loppukehissä BIS4-kasvattaja!! Kiitos kasvattien omistajille kun mahdollistitte tämän kokemuksen :)
Tässä vielä koko meidän ihana porukka :)Kiitos kaikille mukavasta päivästä! Toivottavasti saisimme joskus uudelleen järjestettyä tällaisen kivan päivän :)
Niin ja tietenkin... Onnea paljon hienoista tuloksista Patrik & Teija, Chili & Lasse sekä Kassu & Heli!! Nyt vaan uusia näyttelyitä suunnittelemaan...
Lisää kuvia löytyy vielä jokaisen omalta sivulta.

********************

Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) kävi vielä äitienpäivänä edustamassa karhuaholaisia Lahden ryhmänäyttelyssä. Patrik sai jälleen ERInomaisen ja sijoittui luokkansa toiseksi - Onnea erinomaisesta tuloksesta Patrik & Teija :)********************

Lopuksi vielä kiitokset kaikille Karhuahon kasvattien omistajille, jotka jaksavat harrastaa ja touhuta erilaisia juttuja koiriensa kanssa! On aina ilo kasvattajalle seurata näitä moninaisia harrastuksia ja touhuja. Vaikka tuleekin nostettua näitä näyttelytuloksia esille tänne kotisivuille, niin missään nimessä emme väheksy kaikkea muuta harrastamista :)

Nero ja Virpi ovat todella ahkerasti kiertäneet mätsäreitä ja ne monesti unohtuu täältä kotisivuilta, mutta laitetaan tähän nyt näkyville edes yksi tulos :)

Match Show Jyväskylässä 29.4.2017. Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan) PUN4 isojen aikuisten sarjassa. Onnea Nero ja Virpi :)

********************

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda
Capri

Fida
Bea

Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)
Aaron (Karhuahon Komia On Aina Komia)

   

25.4.2017:

   

23.4.2017:

Ensimmäinen virallinen näyttely takana Fidan ja Bean kanssa. Eilen siis päivä Outokummun ryhmänäyttelyssä. ERInomaisesti meni kyllä, ei voi muuta sanoa :) Fida oli kummityttöni Pietan handlaamana JUN ERI2, Bea JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT ja Gilda-mammakin serti-jahdissa AVO ERI2 SA PN3! Upeasti taas Pieta handlasi Fidan sekä oli vielä apuna Bean handlauksessa paras narttu -kehässä! Pieta sai kehän jälkeen erityis-aplodit kun osasi hommansa niin hienosti :)

Kiitos kuvista ystävälleni Riinalle!

Myös Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) olivat jälleen edustamassa Karhuaholaisia pääsiäisen aikaan leonbergien erikoisnäyttelyssä. Ei tullut kärkisijoituksia, mutta hyvää kokemusta kuitenkin! Kiitos kun jaksatte käydä näytillä :)
Kiitos kuvista kuuluu Moa Manneströmille ja Pirjo Kaunoselle!


Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)


Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
*Harmillisesti ne karvat aina tippuu juuri näyttelykaudeksi -näin myös meidän koirilla*

Uusia kuvia / New pictures:
Gilda

Fida
Bea

Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)

 


 

5.4.2017:

Vihdoin ja viimein olen saanut kotisivuja päivitettyä... en oikein edes tiedä mistä alkaisi..? Vuosi vaihtui todella surullisissa merkeissä, kun isäni menehtyi yllättäen. Suru on läsnä vahvasti meidän arjessa ja ikävä on valtava... elämän on kuitenkin jatkuttava, vaikka toisina päivinä suru meinaa musertaa alleen :(
Kaikeksi onneksi koirat tuovat vastapainoa surutyölle.

Palataankin vielä näiden päivitysten suhteen tammikuulle...

Ilomantsissa järjestettiin ryhmänäyttely 21.-22.1.2017 ja ensimmäistä kertaa myös FCI2 oli näyttelyssä arvosteltavana. Aluksi tuo näyttely meinasi jäädä meiltä välistä, mutta sitten mietimme, että ehkä se voisi olla tarpeen saada hetkeksi muuta ajateltavaa. Rakas kummityttöni Pieta (9 vuotta) lähti ensimmäistä kertaa oikeaan näyttelyyn esittämään meidän Fidaa ja esittikin Fidan upeasti ROP-pennuksi. Sanomattakin lienee selvää, että olen ylpeä tästä parivaljakosta :)
Bea oli PEK2 ja Gilda-mamma sai EH:n. Pikkuisen oli meidän mamma-koiralla levottomuutta kehässä, kun piti katseella koko ajan hakea, missä pennut ovat. Harjoitusta siis vaatii, että tuo meidän mamma tajuaa, että pennut kyllä siellä kehän laidalla pärjää sen ajan, kun ollaan kehässä :)

Treenailut näyttelyitä varten jatkuivat Match Showssa, joka järjestettiin Joensuussa 11.2.2017. Myös meidän Tyyne-kasvatti (Karhuahon Rakastuin Taas) osallistui samaan match show:hun.
Tulokset olivat seuraavanlaiset:
Lapsi & koira -kisassa Fida ja Pieta pääsivät 2. sijalle. Tyyne ja Riku osallistuivat myös tähän kisaan, mutta eivät sijoittuneet tällä kertaa 4 parhaan joukkoon. Fida oli vielä punaisten isojen pentujen 4. ja Gilda sai isoissa aikuisissa sinisen nauhan, mutta ei sijoittunut jatkossa.

Meidän Tähkäläiset lähentelevät jo vuoden ikää ja on ollut ilo saada seurata näiden ihanuuksien kasvua ja kehitystä. Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) olivat treffanneet tammikuun loppupuolella, tässä muutama kuva poikien treffeiltä:


Kiitos kuvista Lasse!

Ensimmäiset viralliset näyttelytkin on takana Karhuaholaisilla kun Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) osallistuivat 25.3.2017 Lahden kansainväliseen näyttelyyn. Patrik sai ERI:n ja oli luokkansa toinen. Chili sai EH:n. Onnea Patrik & Teija sekä Chili & Lasse -tästä on hyvä jatkaa :)

Kevään tullen varmasti Karhuaholaisia näkyy kehissä jonkin verran, mikä on tietysti kasvattajan näkökulmasta mukava juttu :)
Jokaisen kasvatin treffaamista odotamme kyllä innolla... tavoitteena olisi nähdä jokainen tässä kevään/kesän aikana! Siihen asti on tyydyttävä kuvakuulumisiin, joiden satoa voittekin käydä täältä kotisivujen kautta katselemassa :)

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda
Capri

Fida
Bea

Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Nita (Karhuahon Kiivas Ja Kaunis)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)
Aaron (Karhuahon Komia On Aina Komia)

   
   
   
 

Uutisia vuodelta 2016 / News from the year 2016 »

   

 


Jonna & Jani Haapalainen
Leppärinteentie 12 ~ 82960 Lehtovaara ~ Finland ~ 040 7207171 ~ jonna@karhuaho.fi

      WebDesign JoHa
© Jonna Haapalainen