Meistä
About us

Koiramme
Our dogs

Pentuja
Puppies

Pentueet
Litters

Uutisia
News

Tuloksia
Results
Kuvagalleria
Gallery

   

UUTISIA / NEWS

   

23.12.2017:

   

10.12.2017:

Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) kävi edustamassa Karhuaholaisia Helsingin Winner ja Pohjoismaiden voittaja näyttelyissä 8.-9.12.2017 ERInomaisin tuloksin :)

8.12.2017 tuomarina oli Joelle Barder Ranskasta. Tulos NUO ERI3

Kiitos kuvasta Pirjo Kaunonen!

9.12.2017 tuomarina oli Petra Högberg Ruotsista. Tulos NUO ERI 4

Kiitos kuvasta Pirjo Kaunonen!

Onnea Patrik ja Teija :)

********************

Me oltiin puolestamme eilen Möhkössä joulutapahtumassa Bean kanssa karva-kaveri keikalla :) Bea pääsi samalla myös ensimmäisen kerran vetopuuhiin ja tykkäsi siitä kyllä tosi paljon Lapsia riitti mukavasti kyyditettäväksi ja paras kiitos kyydistä Bealle olivat rapsutukset ja halaukset :)
Vetopuuhien lomassa ja rapsuttelijoita odotellessa pidettiin taukoa ja leikittiin toisten karva-kavereiden kanssa. Tässä Vennin kanssa pieni irrottelu :)

   

6.12.2017:

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda
Capri

Fida
Bea

Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)
Aaron (Karhuahon Komia On Aina Komia)
   

4.12.2017:

   

27.11.2017:

Mukavia kuulumisia Karhuahon jälkikasvulta:

Patrik, Karhuahon Pyyhi Kyynelees oli näyttelyissä Tampereella 25.-26.11.2017:
Ekana päivänä NUO ERI1 SA PU4 vara-SERT ja toisena NUO ERI3 :)

 

Onnea Teija & Patrik :)


Nero, Karhuahon Kanssas Minne Vaan osallistui puolestaan toisenlaiseen touhuun.. Nero nimittäin kävi konekarhu-testissä 18.11.2017 ja todella hyvät arvioinnit saikin tästä testistä! Ei tarvitse Virpin pelätä kyllä Neron kanssa ja osaa jo nuori leopoika toimia järkevästi tällaisessa tilanteessa :)Meille kasvattajina on aina mukava kuulla, kun kasvattien kanssa touhutaan monenlaisia juttuja. On tietysti aina ilo, että kasvatit käy esillä näyttelyissä, mutta nämä kaikki muutkin harrastukset ja testaukset kertovat paljon siitä, millaisia leonberginkoiria ollaan onnistuttu kasvattamaan. Suurin työ on tottakai kasvattien omistajilla, mutta on antoisaa huomata, miten tietyt luonteenpiirteet, jotka tunnistin jo täällä pentukodissa, on näissä meidän kasvateissa yhä edelleen ... Nämä luonteenpiirteet on nimittäin merkittävä asia, kun pennulle valitaan sille sopivaa kotia

Kiitokset vielä Virpille kaikesta työstä mitä olet Neron kanssa tehnyt ja kasvattanut samalla siitä hienon leopojan! Virpi on hyvä esimerkki siitä, että vaikka kivesvikaisen koiran kanssa ei voi osallistua virallisiin näyttelyihin oman alkuperäisen toiveen mukaisesti niin sen kanssa voi käydä mätsäreissä ja harrastaa monenlaisia muita asioita -kuten rallytokoa :)

   

19.11.2017:

En voi ehkä kyllin hehkuttaa, kuinka ylpeä olen kummitytöstäni Pietasta. Meidän koirat on aina niin onnessaan kun saamme Pietan meille yökylään. Nyt muutaman kerran Pieta on innostunut pitämään koulutustuokioita ja erityisesti Fida on yllättänyt positiivisesti toiminta- ja oppimiskyvyllään. Näitä koulutustuokioita on aina niin ilo seurata: molemminpuolista onnistumisen iloa

Olen luonut Magiston avulla lyhyen videon Pietan ja Fidan harjoituksista »
   

13.11.2017:

Lauri Tähkä -pentueesta on kolme koiraa osallistunut Helsingin yliopistollisessa eläinsairaalassa sydäntutkimuksiin. Tutkimus on osa nuorien leonberginkoirien äkkisydänkuolemia. Tutkimusryhmä yrittää selvittää virhegeeniä, joka tätä sydänkuolemaa aiheuttaa. Että voisimme tulevaisuudessa poissulkea jalostuksesta ne yksilöt, jotka tätä viallista geeniä kantavat.

Ikäväksemme kolmesta tähän asti tutkitusta yksi oli terve (Fida -Karhuahon Kimpale Kultaa), toisella (Bea -Karhuahon Kokonaan Sun) oli lepo-ekg:n aikana muutama yksittäinen lisälyönti ja tästä syystä tuloksissa lukee "avoin" tällä kohdalla. Holter-tutkimuksessa lisälyöntien raja on 300 kpl ja tämä ylittyi Bean kohdalla tuplasti. Jos jotain hyvää haluaa ajatella niin lisälyönnit olivat yksittäisiä, eivätkä kaksois- tai kolmoislisälyöntejä/takykardia-jaksoja, jotka näitä sydänkuolemia ovat aiheuttaneet. Kolmas tutkittu (Patrik -Karhuahon Pyyhi Kyynelees) sai muutoin terveet paperit, mutta holter-tutkimuksessa oli YKSI kaksoislisälyönti. Ja koska näiden kaksois-ja kolmoislisälyöntien suhteen yksikin on poikkeava löydös niin holter-tutkimuksessa lukee "osoittaa rytmihäiriön", vaikka se nyt olikin yksi ainut, mutta silti poikkeava löydös. Bea ja Patrik tulevat menemään vielä uusintatutkimuksiin noin kolmen kuukauden kuluttua ja tällöin tutkimuksiin lähtee myös pentueen Gilda-emä. Lisäksi meidän pentueesta tullaan tutkimaan vielä ainakin 2-3 koiraa, joten tällöin noin puolet pentueesta olisi tutkittu.

Olemme äärimmäisen surullisia näistä uutisista ja toivomme kasvateillemme pitkää ikää näistä ikävistä uutisista huolimatta Kunpa olisikin ollut se kristallipallo kertomaan...
Positiivista on kuitenkin se, että Bean ja Patrikin löydökset ovat niin lieviä, että mikäli uusinta-holterissa ei tule mitään pahempaa esille, voimme toivoa, että näiden löydösten seurauksena ei kumpikaan tule menehtymään, joskin siihen suurempi riski on kuin terveellä. On myös mahdollista, että nämä rytmihäiriöt tulevat lieventymään/korjaantumaan iän myötä niin kuin tutkijat ovat pientä mahdollisuutta ilmaan heittäneet?

Tämä pistää kyllä miettimään, mikä voi olla kaikkien näiden meidän vastoinkäymisten tarkoitus?

Toki tässä kohtaa tuohon äkkisydänkuolema-tutkimukseen liittyy vielä paljon kysymyksiä, koska mitään ratkaisevaa ei ole tutkimuksissa vielä selvinnyt. Tutkijat tekevät töitä löytääkseen geenivirheen, joka voisi aiheuttaa nämä nuorten koirien äkilliset sydänkuolemat. Meillä ei siis ole tällä hetkellä ohjeistusta siihen, miten näihin rytmihäiriö-löydöksiin tulisi suhtautua. Siis millaisessa tilanteessa tulisi esimerkiksi kokonainen pentue jättää jalostuksen ulkopuolelle ja missä tilanteessa pentueen vanhemmat tulisi poistaa jalostuksesta. Ilmassa on paljon kysymyksiä, joihin ei tällä hetkellä löydy vastauksia - ainakaan vielä ja pahimmassa tilanteessa koskaan emme saa lisätietoja. Selvää on kuitenkin myös se, että kun näitä rytmihäiriö-löydöksiä on niin laajasti eri suvuissa, että jos kaikki nämä suvut jätettäisiin pois jalostuksesta, joista näitä sairaita yksilöitä on löytynyt, tulisi geenipohja kaventumaan entisestään ja sen myötä tulisi sitten muut ongelmat. Siihenkään rodussa ei ole varaa, joten tarkkaa harkintaa vaatii se, miten rankasti lähdetään koiria rajaamaan pois jalostuksesta.

Näistä ikävistä uutisista johtuen pentusuunnitelmamme on peruttu -toistaiseksi.. Aika näyttää, ehkä lopullisesti? Useampi ihana koti olisi ollut jo mahdollisesti pentuamme odottamassa ja kovasti jo itsekin haaveilimme pienten tassujen ääntä kotiin.. katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt on mentävä näiden uutisten kanssa päivä kerrallaan
   

30.10.2017:

Olimme viime viikolla meidän kasvattimme Patrikin (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) luona vierailulla. Kyllä oli sisaruksilla hauskaa yhdessä. Tässä muutama kuvamuisto sisarusten touhuista :)

 

   

29.10.2017:

Kassu, Karhuahon Pauhaava Sydän osallistui tänään Seinäjoen KV-näyttelyyn hienolla tuloksella: NUO ERI2 SA :)

 
Kiitos näyttelyssä otetusta kuvasta Sirpa Palo!

Onnea hienosta tuloksesta Heli & Kassu :)

   

20.10.2017:

Olimme kummityttöni Pietan kanssa match show:ssa Joensuussa 17.10.2017 ja jälleen Pieta teki hienoa työtä handlatessaan Fidaa, Beaa ja omaa Ruuti-mopsiansa.

*Fida Junnut sin 1.sija ja Sinisten BIS2!


*Pieta ja Bea Junior Handler -kisassa 4.sija  :)

   

18.10.2017:

Kummityttöni Pieta oli meillä viettämässä syyslomaa. Teimme Fidan kanssa etsintä-harjoituksia niin, että Pieta meni piiloon ja Fida tuli pitkässä liinassa sisältä ja katsottiin, miten hienosti Fida löytää jäljen. Saimme myös videoitua näitä etsintäharjoituksia ja kokeilen, jos täällä saisi jaettua koosteen siitä :)

Etsintäharjoitukset -video »
   

17.10.2017:

Kasvattimme Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) on esiintynyt näyttelykehissä menneinä viikonloppuina. Sunnuntaina 15.10. Patrik oli hienosti Jyväskylän KV-näyttelyssä PU3 ja sai vara-SERTin :) Patrik on iso poika ja alkaa vähitellen kehittymään komeuteensa ja mielenkiinnolla seuraamme, mitä tästä pojasta tuleekaan :) Onnea hienosta tuloksesta Teija ja Patrik :)

   

21.9.2017:

Kävimme eilen Gildan kanssa silmäpeilauksessa ja aiempaa PPM iris:iris -lausuntoa lukuunottamatta muuta ei kaikeksi onneksi löytynyt. Myös kun tuo LEMP-tulos on puhdas eli N/N niin voikin hyvillä mielin alkaa suunnittelemaan Gildan toista pentuetta. Siitä lisää myöhemmin :)
   

21.8.2017:

Meillä oli oikein yllätyksellinen näyttelypäivä Joensuussa 13.8.2017... meidän hulivili-vintiö Fida voitti junioriluokan nartut ja sijoittui paras narttu-kehässä toiseksi, saaden ensimmäisen sertinsä :) Voi meidän kulta kimpaletta
*Muut viikonlopun tulokset löytyy tuloksia -sivulta!

********************

Meidän Patrik -kasvatti (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) on käynyt myös menneenä viikonloppuna näyttelyssä: molempina päivinä tuloksena ErittäinHyvä :) Tästä on taas hyvä jatkaa!Myös muiltakin Karhuaholaisilta on tullut kuulumisia kuvien muodossa:
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Nita (Karhuahon Kiivas Ja Kaunis)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)

Kiitos kun lähetätte tänne kasvattajille kuvia -niitä ei voi koskaan saada liikaa :)

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda

Fida
Bea

   

10.8.2017:

Meidän mamma-koira, Gilda on saavuttanut Suomen muotovalion arvon Lapinlahden näyttelyssä 1.7.2017 :) Tuomari Julija Aidietiene ihastui Gildaan todella ja valitsi Gildan rotunsa parhaaksi leonberginkoiraksi. Olimme tästä luonnollisesti otettuja, vaikkakin erityisen onnellisia kun vihdoin Gilda sai valioittavan sertinsä! Gilda kulki tosiaan Velho-isän jalanjälkiä: molemmat siis saivat valioitumistaan edeltävästä näyttelystä H:n ;)

 

 
ROP & VSP-kuva: Sirpa Palo

Muuten meidän kesään ei kuulu mitään ihmeellistä. Näyttelyissä ei olla tuon Lapinlahden näyttelyn lisäksi käyty ja muutenkin ollaan touhuiltu vain omaksi iloksi.
Tai no... Bea on sitä iloa tuottanut vähän muillekin, kun pääsimme Bean kanssa mukaan Suomen Karva-Kaverit ry:n toimintaan :) Suomen Karva-Kaverit siis järjestää vapaaehtoisuuteen perustuvaa eläinterapiaa vanhuksille, lapsille, kehitysvammaisille jne. Ennen toimintaan pääsyä piti läpäistä testi ja Bea pääsi sen heittämällä läpi :) Testaaja sanoi, että tämä kaveri ei kyllä hätkähdä varmasti juuri mistään - ja se on varmaan ihan totta! Bea on kyllä kuin luotu tuohon hommaan ja olen niin iloinen että päästiin tällaiseen viralliseen touhuun mukaan :)

 

   

25.5.2017:

Niin se vaan vuosi mennä hurahti meidän ensimmäisen pentueen elämästä ja tottahan toki sitä meilläkin juhlistettiin kakuin ja lahjoin. Tässä vielä synttärisankarit juhlatunnelmissa :)

********************

Meidän kevät on lähtenyt mukavasti käyntiin näyttelyiden merkeissä. Kävimme 29.4.2017 Tohmajärven ryhmänäyttelyssä ja hienosti äiti ja tyttäret olivat siellä paras narttu -kehässä sijoilla 2-4 eli Gilda-mamma paras narttu2 ja vara-SERT (niin lähellä se valioittava SERT!!), Bea paras narttu3 ja Fida paras narttu4 :)


Junnukehän tytöt: Fida & Bea

 
Kiitos Pietalle Fidan handlaamisesta jälleen - hienosti JUN ERI2 SA PN4 :)


Bea JUN ERI1 SA PN3! Kiitos Riinalle, kun handlasit Bean paras narttu kehässä :)


Gilda AVO ERI2 SA PN2 vara-SERT :)


Paras narttu-kehä: Bea, Fida, "Nallekummun Mimmi" ja Gilda

********************

Viikon päästä Tohmajärven näyttelystä suuntasimmekin Mikkeliin, missä meillä oli samalla Karhuahon kennelin kokoontuminen. Paikalla oli meidän poppoon lisäksi Patrik, Kassu, Chili, Nero ja Eino -joskin Nero ja Eino kannustusjoukoissa :)

Tässä tunnelmia kehän laidalta:

Sitten tuloksiin:

Karhuahon Pyyhi Kyynelees "Patrik" JUN ERI2


Karhuahon Saat Syttymään "Chili" JUN EH3


Karhuahon Pauhaava Sydän "Kassu" JUN EH4

Ja meidän omat tyttöset...

Karhuahon Kokonaan Sun "Bea" JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP
*Kiitos Teijalle Bean handlauksesta :)


Karhuahon Kimpale Kultaa "Fida" JUN EH3

Gilda-mamma sai tällä kertaa H:n. Edellisellä viikolla paras narttu2 ja nyt huonoin Gildan saama arvosana. Kaikki on mahdollista ;)

Tulokset ei kuitenkaan tähän lopu. Osallistuttiin nimittäin Patrikin, Chilin, Bean ja Fidan kanssa kasvattajaluokkaan ja
Karhuahon Kennel olikin ROP-kasvattaja ja vielä loppukehissä BIS4-kasvattaja!! Kiitos kasvattien omistajille kun mahdollistitte tämän kokemuksen :)
Tässä vielä koko meidän ihana porukka :)Kiitos kaikille mukavasta päivästä! Toivottavasti saisimme joskus uudelleen järjestettyä tällaisen kivan päivän :)
Niin ja tietenkin... Onnea paljon hienoista tuloksista Patrik & Teija, Chili & Lasse sekä Kassu & Heli!! Nyt vaan uusia näyttelyitä suunnittelemaan...
Lisää kuvia löytyy vielä jokaisen omalta sivulta.

********************

Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) kävi vielä äitienpäivänä edustamassa karhuaholaisia Lahden ryhmänäyttelyssä. Patrik sai jälleen ERInomaisen ja sijoittui luokkansa toiseksi - Onnea erinomaisesta tuloksesta Patrik & Teija :)********************

Lopuksi vielä kiitokset kaikille Karhuahon kasvattien omistajille, jotka jaksavat harrastaa ja touhuta erilaisia juttuja koiriensa kanssa! On aina ilo kasvattajalle seurata näitä moninaisia harrastuksia ja touhuja. Vaikka tuleekin nostettua näitä näyttelytuloksia esille tänne kotisivuille, niin missään nimessä emme väheksy kaikkea muuta harrastamista :)

Nero ja Virpi ovat todella ahkerasti kiertäneet mätsäreitä ja ne monesti unohtuu täältä kotisivuilta, mutta laitetaan tähän nyt näkyville edes yksi tulos :)

Match Show Jyväskylässä 29.4.2017. Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan) PUN4 isojen aikuisten sarjassa. Onnea Nero ja Virpi :)

********************

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda
Capri

Fida
Bea

Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)
Aaron (Karhuahon Komia On Aina Komia)

   

25.4.2017:

   

23.4.2017:

Ensimmäinen virallinen näyttely takana Fidan ja Bean kanssa. Eilen siis päivä Outokummun ryhmänäyttelyssä. ERInomaisesti meni kyllä, ei voi muuta sanoa :) Fida oli kummityttöni Pietan handlaamana JUN ERI2, Bea JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT ja Gilda-mammakin serti-jahdissa AVO ERI2 SA PN3! Upeasti taas Pieta handlasi Fidan sekä oli vielä apuna Bean handlauksessa paras narttu -kehässä! Pieta sai kehän jälkeen erityis-aplodit kun osasi hommansa niin hienosti :)

Kiitos kuvista ystävälleni Riinalle!

Myös Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) olivat jälleen edustamassa Karhuaholaisia pääsiäisen aikaan leonbergien erikoisnäyttelyssä. Ei tullut kärkisijoituksia, mutta hyvää kokemusta kuitenkin! Kiitos kun jaksatte käydä näytillä :)
Kiitos kuvista kuuluu Moa Manneströmille ja Pirjo Kaunoselle!


Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)


Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
*Harmillisesti ne karvat aina tippuu juuri näyttelykaudeksi -näin myös meidän koirilla*

Uusia kuvia / New pictures:
Gilda

Fida
Bea

Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)

 


 

5.4.2017:

Vihdoin ja viimein olen saanut kotisivuja päivitettyä... en oikein edes tiedä mistä alkaisi..? Vuosi vaihtui todella surullisissa merkeissä, kun isäni menehtyi yllättäen. Suru on läsnä vahvasti meidän arjessa ja ikävä on valtava... elämän on kuitenkin jatkuttava, vaikka toisina päivinä suru meinaa musertaa alleen :(
Kaikeksi onneksi koirat tuovat vastapainoa surutyölle.

Palataankin vielä näiden päivitysten suhteen tammikuulle...

Ilomantsissa järjestettiin ryhmänäyttely 21.-22.1.2017 ja ensimmäistä kertaa myös FCI2 oli näyttelyssä arvosteltavana. Aluksi tuo näyttely meinasi jäädä meiltä välistä, mutta sitten mietimme, että ehkä se voisi olla tarpeen saada hetkeksi muuta ajateltavaa. Rakas kummityttöni Pieta (9 vuotta) lähti ensimmäistä kertaa oikeaan näyttelyyn esittämään meidän Fidaa ja esittikin Fidan upeasti ROP-pennuksi. Sanomattakin lienee selvää, että olen ylpeä tästä parivaljakosta :)
Bea oli PEK2 ja Gilda-mamma sai EH:n. Pikkuisen oli meidän mamma-koiralla levottomuutta kehässä, kun piti katseella koko ajan hakea, missä pennut ovat. Harjoitusta siis vaatii, että tuo meidän mamma tajuaa, että pennut kyllä siellä kehän laidalla pärjää sen ajan, kun ollaan kehässä :)

Treenailut näyttelyitä varten jatkuivat Match Showssa, joka järjestettiin Joensuussa 11.2.2017. Myös meidän Tyyne-kasvatti (Karhuahon Rakastuin Taas) osallistui samaan match show:hun.
Tulokset olivat seuraavanlaiset:
Lapsi & koira -kisassa Fida ja Pieta pääsivät 2. sijalle. Tyyne ja Riku osallistuivat myös tähän kisaan, mutta eivät sijoittuneet tällä kertaa 4 parhaan joukkoon. Fida oli vielä punaisten isojen pentujen 4. ja Gilda sai isoissa aikuisissa sinisen nauhan, mutta ei sijoittunut jatkossa.

Meidän Tähkäläiset lähentelevät jo vuoden ikää ja on ollut ilo saada seurata näiden ihanuuksien kasvua ja kehitystä. Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) olivat treffanneet tammikuun loppupuolella, tässä muutama kuva poikien treffeiltä:


Kiitos kuvista Lasse!

Ensimmäiset viralliset näyttelytkin on takana Karhuaholaisilla kun Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) osallistuivat 25.3.2017 Lahden kansainväliseen näyttelyyn. Patrik sai ERI:n ja oli luokkansa toinen. Chili sai EH:n. Onnea Patrik & Teija sekä Chili & Lasse -tästä on hyvä jatkaa :)

Kevään tullen varmasti Karhuaholaisia näkyy kehissä jonkin verran, mikä on tietysti kasvattajan näkökulmasta mukava juttu :)
Jokaisen kasvatin treffaamista odotamme kyllä innolla... tavoitteena olisi nähdä jokainen tässä kevään/kesän aikana! Siihen asti on tyydyttävä kuvakuulumisiin, joiden satoa voittekin käydä täältä kotisivujen kautta katselemassa :)

Uusia kuvia / New pictures:
Galleria/Gallery
Gilda
Capri

Fida
Bea

Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Nita (Karhuahon Kiivas Ja Kaunis)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Nero (Karhuahon Kanssas Minne vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes)
Aaron (Karhuahon Komia On Aina Komia)

   
   
   
 

Uutisia vuodelta 2016 / News from the year 2016 »

   

 


Jonna & Jani Haapalainen
Leppärinteentie 12 ~ 82960 Lehtovaara ~ Finland ~ 040 7207171 ~ jonna@karhuaho.fi

      WebDesign JoHa
© Jonna Haapalainen