Ensimmäinen virallinen näyttely takana Fidan ja Bean kanssa. Eilen siis päivä Outokummun ryhmänäyttelyssä. ERInomaisesti meni kyllä, ei voi muuta sanoa 🙂 Fida oli kummityttöni Pietan handlaamana JUN ERI2, Bea JUN ERI1 SA PN2 vara-SERT ja Gilda-mammakin serti-jahdissa AVO ERI2 SA PN3! Upeasti taas Pieta handlasi Fidan sekä oli vielä apuna Bean handlauksessa paras narttu -kehässä! Pieta sai kehän jälkeen erityis-aplodit kun osasi hommansa niin hienosti 🙂

Kiitos kuvista ystävälleni Riinalle! 

 

Myös Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) ja Chili (Karhuahon Saat Syttymään) olivat jälleen edustamassa Karhuaholaisia pääsiäisen aikaan leonbergien erikoisnäyttelyssä. Ei tullut kärkisijoituksia, mutta hyvää kokemusta kuitenkin! Kiitos kun jaksatte käydä näytillä 🙂
Kiitos kuvista kuuluu Moa Manneströmille ja Pirjo Kaunoselle!


Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)


Chili (Karhuahon Saat Syttymään) 
*Harmillisesti ne karvat aina tippuu juuri näyttelykaudeksi -näin myös meidän koirilla*