Tällä viikolla olemme päässeet koirien kanssa jakamaan hyvää mieltä ja siitä tulee itsellekin niin mukava olo.

Eilen käytiin ystävänpäivän kunniaksi Bean kanssa eräässä hoitokodissa ilahduttamassa asukasta, joka oli tavannut Bean kun ollaan oltu sivistäytymässä koirien kanssa erilaisissa tapahtumissa, mitä meidän kylällä järjestetään. Bea oli jättänyt lähtemättömän vaikutuksen, joten menimme Bean kanssa häntä tapaamaan  Tämä vierailu ilahdutti kovin ja myös muitakin asukkaita 🙂 

Tänään suuntasimme puolestaan Joensuuhun Punaposken päiväkotiin, minne meidät oli kutsuttu vetämään lapsia ja sekös olikin Bealle ja Fidalle mieluinen tehtävä 🙂 Toki meidän nuoret leotyttöset ovat hommassa vasta-alkajia, mutta hienosti jaksoivat vetää kaikkia halukkaita ja monet iloiset kasvot saatiinkin aikaan tässä touhussa 🙂 Kylläpä onkin nyt saatu paljon hyvää mieltä aikaan tällä viikolla