Aurinko on hellinyt meitä valollaan! Päivät on niin ihanan keväisiä, vaikka lumiset maisemat ei kovin keväisiltä vaikutakaan… koirien kanssa lenkkeillessä on välillä kuljettava väärällä puolella tietä, koska lumipenkat on niin korkeat, että pelottaa, ettei vastaantulevat autot ehdi huomata kun tulevat mutkassa vastaan.

Kevät on koittanut koirille… sen huomaa siitä, että karva irtoaa ja sitä onkin saanut kammata taas ihan pussitolkulla! Imuria saa myös heilutella ahkerasti jos ei halua elää karvapallojen seassa… tämä on sitä koirien omistamisen ihanuutta 😉
Samalla on myös koirien tassukarvat siistitty – on se ilo silmällekin kun saa koirat kammattua ja turkit siistiksi tassukarvoja myöten 🙂

Tänään sain kuvia kasvatistamme Tyynestä (Karhuahon Rakastuin Taas). Tyyne onkin pentueen tummin tyttö 🙂 Samalla sain kuulumisia, miten leonbergi on kuin luotu lapsiperheen koiraksi ja tämän allekirjoitan täysin. Toki luonne-erojakin leoissa löytyy, mutta Tyynestä näki jo pienenä pentuna miten se tykkäsi lapsista ylikaiken  On mukava kuulla, että yhteiselo sujuu hyvin, vaikka perheessä olisi ihan pieniä lapsia 🙂