Eilen oli leonbergien erikoisnäyttely Tampereella. Karhuaholaisista Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän) osallistui tähän näyttelyyn. Ja nyt täytyy sanoa ”oi jospa oisin voinut olla mukana…”
Kassu nimittäin sijoittui ensin toiseksi avoimissa uroksissa, joita oli peräti 15 kappaletta ja koska Kassu sai vielä SA:n niin pääsi kisaamaan paras uros luokassa.. tässä vaiheessa oltiin jo aivan onnessamme, mutta Kassupa meni vielä pokaamaan kaiken kukkuraksi paras uros 4.sijan (äkkilaskulla ainakin 12 uroksen joukosta!!) Ja kun miettii että uroksia oli kisaamassa yhteensä n. 50 niin onhan tuo nyt niin huippua, ettei tosikaan 
Eikä tässäkään vielä kaikki…Tämän sijoituksen myötä, Kassu sai myös ensimmäisen sertinsä! Mikä tietenkin kruunaa koko päivän 🙂 Voi että me ollaan niin onnellisia Helin ja Kassun puolesta!!

Täytyy myöntää, että tämä kasvis tirautti onnenkyyneleet kun sai tämän tuloksen tietoon, eikä se onnesta pyörtyminenkään kaukana ollut… olis varmaan kehän laidalla ollut näky kun kasvattaja pyörtyy 😀 

Tässä vielä päivän hurmuri palkintojensa kanssa 🙂

Ja vielä pari kuvaa kehästä 🙂 Niistä kiitos Anne Åkerbergille!


Näin upeeta menoa Helillä ja Kassulla oli kehässä 🙂