Meillä oli kyllä todella yllätysten päivä Juuan ryhmänäyttelyssä. Fidalla on valtava karvanlähtö ja kun pesin ja kampasin sitä näyttelykuntoon niin mietin, että ihan hävettää viedä kehään koira, jolla kalju paistaa karvojen läpi. Kuitenkin tätä reissua oli odotettu, kun suunnitelmissa oli, että kummityttöni Pieta esittää siellä Bean. Ja eihän sitä Fidaakaan sitten halunnut kotiin jättää, kun oli kerran ilmoitettu…

Ensin menivät kehään Bea ja Pieta. Osasin odottaa, että Bea voisikin pärjätä, koska se liikkuu kauniisti ja on muutenkin ihan nätti leotyttönen. Tottakai kauneus on katsojan silmissä, mutta Bealla nuo näyttelyt on aina ihan mukavasti mennyt niin miksipäs ei nytkin..
Pieta on aiemmin esittänyt Beaa paras narttu -kehässä ja match show:ssa, mutta tällä kertaa Pieta esitti Bean alusta loppuun saakka ihan oikeassa näyttelyssä. Ja hyvinhän se menikin 🙂
Tuloksena NUO ERI1 SA PN3 vara-SERT 

Sittenpä tulikin se yllätysten osuus. Minä kehään Fidan kanssa. Olin ilmoittanut Fidan avoimeen luokkaan, ettei sisarukset kisaisi samassa luokassa. Oltiin arvosteltava ensimmäisenä ja ERIllä odottamaan kilpailuluokkaa. Sanoin siihen Janin ja Pietan luokse tullessa, että ”no ensimmäisenä lennetään ulos kilpailuluokassa varmasti”. No eipä lennettykään. Tuomari teki meistä luokkavoittajan. Yllätykset jatkuivat siinä vaiheessa kun paras narttu kehässä tuomari kätteli ensin PN4… sitten Bean PN3:seksi.. olin kyllä puulla päähän lyöty kun me oltiin viimeisenä kättely vuorossa – enpä olisi uskonut tätä aamulla!
Juosta kyllä sai ihan kyllälti kun ensin paras narttu kehässä tuomari vaan tokaisi varmaan neljännen kierroksen jälkeen ”juoskaa vaan vielä, minä tässä vielä mietin!”… ja sitten päälle vielä ROP & VSP -kehä 🙂 No tulipa juostua koko rahan edestä!
Tuloksena siis Fidalla AVO ERI1 SA PN1 SERT VSP 
ROP Pihlatuulen Syysmyrky. Onnea omistajat Eve & Olli 🙂

Näyttelyn jälkeen suunnattiin Paalasmaalle Janin siskon luokse käymään. Pitihän siellä poseerauskuvat napsia..

Olen kyllä niin ylpeä Pietasta, joka niin upeasti esitti Bean 🙂 Ja toki noista omista Karhuaholaisista, jotka yllättää silloin kun sitä vähiten odottaa