Saimme eilen lisää mukavia uutisia sydäntutkimuksiin liittyen. Ensiksi Patrikin (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) uusinta-holter tuloksen, jonka mukaan se ”ei osoita rytmihäiriöitä”. Edellisessä holteroinnissahan Patrikilla oli yksi kaksoislisälyönti, mutta tämän kertaisessa holter-tutkimuksessa ei poikkeamia ilmennyt. Vielä ei ole varmuutta, tehdäänkö Patrikille myöhäisemmässä ajankohdassa kolmannen kerran tämä tutkimus, mutta ensiksi tutkijat tekevät lisää selvittelyä tutkimukseen liittyen ja sen perusteella sitten selviää jatkotoimenpiteet. 

Lisäksi myös Huldan (Karhuahon Tuhannen Riemua) tutkimustulokset tulivat ja tämä tyttönen on sydämeltään täysin terve 

Olemme luonnollisesti todella iloisia näistä uutisista! Nyt odottelemme vielä yhden Karhuaholaisen tutkimustuloksia ja sitten onkin puolet meidän pentueesta tutkittu! Mielestäni se on jo hyvin näin isosta pentueesta ja olemme erittäin kiitollisia kasvattiemme omistajille, jotka ovat olleet niin aktiivisia tässä tutkimus-asiassa 🙂

Me itse menemme sitten vielä huhtikuun puolella Bean kanssa uusinta holter-tutkimuksiin ja Gilda-emälle tehdään myös kaikki nämä sydäntutkimukset kokonaisuudessaan. Sen jälkeen olemme taas aavistuksen viisaampia pentueen sydäntilanteesta