Minä aloitin viime viikonloppuna sosiaalipedagogisen koiratoiminnan -opiskelut (SOSPED KOIRA) ja minun työparina tässä hommassa tulee olemaan Bea. Bea pääsi heti ensimmäiseksi koulupäiväksi mukaan ja tosi hienosti se siellä pitkän päivän jaksoi makoilla kolmen muun sosped koiran seurassa. Koirat vuorottelivat ollen välillä omissa häkeissä ja välillä makoillen lattialla. Me aloitellaan työhön valmennus Bean kanssa ensi viikolla ja olen kyllä tosi innoissani tästä touhusta. Saan toteuttaa omia unelmia: työskennellä ihmisten parissa ja tehdä sitä niin, että mulla on koira työparina. Ja koska Bea rakastaa ihmisiä niin voitte kuvitella, että tämä on kuin luotu meitä varten 🙂 


Bea ottaa rennosti 🙂

Ja mitä tulee muihin unelmiin… voin kertoa, että VIHDOIN pentusuunnitelmat ovat lähempänä toteutumista ja juoksut ovat alkaneet! Lähiviikkoina tulee meidän suunnitelmista lisätietoa, kunhan ensin varmistuu, että kaikki sujuu suunnitellusti