Mistähän taas oikein aloittaisi kuulumisia kertomaan? Olen ollut niin äärimmäisen huono päivittämään näitä kotisivuja jälleen. Valokuvien käsittelytkin on laahanneet armottomasti jälkijunassa. Nyt on onneksi kuitenkin nekin saatu ajantasalle.

Bean kanssa on käyty työhön valmennuksessa harjoittelemassa sosped-koiran hommia. Voin sanoa, että on kyllä ollut äärimmäisen antoisaa työtä  Olisi niin upeaa, jos tällaista työtä voisi jatkossakin tehdä. Tällä hetkellä kaikki on kuitenkin täysin avoinna sen suhteen, että mitä elämä tuokaan tullessaan koulutuksen jälkeen. 

Kesä-heinäkuussa Fida ja Pieta osallistuivat tokoagi1 -kurssille ja läpäisivät ykköstason hienosti tuloksella 12/15!! Olen niin ylpeä tästä parivaljakosta 

Tässä vielä pieni kooste Fidan ja Pietan tokoagi1-kurssista:

*****************************************************
Kasvateista Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan) on kesän aikaan rallytokoillut ja sai alokasluokan läpi rallytokossa pisteillä 82/100!! Onnea vielä kerran Virpi & Nero 

Toinen kasvattimme Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän) kävi menneenä viikonloppu petotestissä. Kassu testattiin sudella. Taisi Kassu olla sitä mieltä, että ”pitäisikö tuosta härpäkkeestä olla jotain mieltä oikeasti?” 😀 Rauhalliseen tyyliinsä oli tuossakin tilanteessa ja siirtyi omistajansa Helin vierelle ja taakse. Epäilen kyllä, että tositilanteessa koira voisi toimia täysin eri tavalla… 

Muillekin kasvateille tuntuu kuuluvan hyvää ja ovat nauttineet kesästä mm. uiden ja luonnossa liikkuen 🙂
Onnellisen kotikoiran elämä ja perheen touhuissa mukana oleminen onkin näille meidän rakkaille jellonille kaikki kaikessa 

*****************************************************
Heinäkuun loppupuolella saimme meidän Patrik- kasvatin (Karhuahon Pyyhi Kyynelees) pojan Klausin meille vierailulle. Täytyy sanoa, että en ole hetkeen yhtä reipasta leopennun alkua tavannut. Täällä tyttö-nelikko toivotti pojan raikuvan haikun säestyksellä tervetulleeksi ja tämä leopoika ei hätkähtänyt kyllä pätkääkään!

Bea ja Fida -tädit tässä tutustumassa Klausiin. Bea on aina erityisen onnellinen poikakoira-vieraista 😉

*****************************************************
Meidän tämän kesän ensimmäinen ja ainut kesälomareissu suuntautui Vehniälle elokuun alussa. Käytiin meidän ystävien luona yökylässä ja tämä reissu tuli kyllä tarpeeseen. Koirat sai touhuilla ja tutustua eläimiin. Bea taas otti kaiken ilon irti kun oli poikaseuraa 😀 Kuvat puhukoon puolestaan…


*Minun ja Nannan rakkaat yhdessä koossa*

*****************************************************
On kyllä ainakin ollut tosi mukavaa vain olla ja elellä tavallista normaalia arkea. Koirat on olleet terveinä. Ollaan lenkkeilty ja hellepäivinä koirat on päässeet uimaan.
Näyttelyissä käyminenkin on jäänyt. Ainoastaan leonbergien erikoisnäyttelyyn otettiin osaa Fidan kanssa. Kasvateista sinne osallistui Kassu. Tuonkin näyttelyn ajatus ja kohokohta oli nähdä ystäviä samalla reissulla 🙂

Jossain vaiheessa oli pari muutakin näyttelyä mielessä, kunnes totesin, että ”mieluummin ollaan kotona ja nautitaan kiireettömistä vapaapäivistä” 🙂 

Nyt seuraava odotus on syyskuun loppuun, jolloin neljä karhuaholaista (Kassu, Nero, Fida ja Bea) osallistuvat MH-luonnekuvauksiin. Todella mielenkiintoinen päivä varmasti tulossa ja saamme vertailla millaisia eroavaisuuksia sisarusten luonteissa onkaan 🙂 

Mutta me täältä Karhuahosta toivotamme kaikille mukavaa syksyn odottelua! Syksyn tuoksua onkin kyllä jo ilmassa mukavasti 🙂
…Aika näyttää, onko loppuvuosi meillä myös vihdoin ja viimein pentujen tuoksuinen 

*****************************************************
Uusia kuvia:
Kuvagalleria – Gallery
Gilda
Capri
Fida
Bea

Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Eino (Karhuahon Lemmen Kahleet)
Kassu (Karhuahon Pauhaava Sydän)
Chili (Karhuahon Saat Syttymään)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes) 
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Nita (Karhuahon Kiivas ja Kaunis)