Kerrassaan ihanaa  Noin kuukausi sitten Gilda pääsi treffeille komean Aslanin kanssa ja eilen ultra näytti, että vihdoinkin tänne meille Karhuahoon on luvassa pentujen tuoksua lokakuun loppupuolella, vk:lla 43 Pentueen isä on Millijor’s Mare, Aslan. Ihana mustamaskinen, vahvaluustoinen, upeasti liikkuva & hurmaava leopoika  Aslanin harrastuksiin kuuluu mm. juoksulenkit isäntänsä kanssa ja lisäksi Aslan tykkää kovasti leikkiä poikansa Börjen kanssa, joka asuu Aslanin kanssa samassa parheessä 🙂

Pentueen emä on meidän niin rakas Gilda, Tsar Sobaka Allways Adorable Aurora 
Gilda on äärettömän kiltti ja huolehtiva mamma-koira, joka liikkuu kauniisti ja on Aslanin tavoin vahvaluustoinen rotunsa edustaja 

Mikäli sydämessäsi on leonbergipennun kokoinen aukko ja juuri tämä meidän pentue kiinnostaa niin otathan rohkeasti yhteyttä 🙂