Ohops! Uusi vuosi ehti pyörähtää jo pidemmälle ennen kuin ehdin saada kotisivut ajantasalle toisen pentueen osalta. Ajatus on pitää ajantasalla näitä kotisivuja ja laittaa kuvia myös tasaisesti pentueen aikana, mutta kuvien käsittely-prosessi vie aikansa ja sain kuvat käsiteltyä loppuun vasta kun pennut muuttivat omiin koteihinsa. Sitä myös haluaa panostaa pentuihin mielellään 110% niin nämä kotisivujen päivitys-asiat jäävät sitten toissijaisiksi siitäkin syystä 🙂 Hieman reaaliaikaisemmin meidän touhuja voi seurata Karhuahon kennelin facebook-sivulta 😉 

Nyt on kuitenkin pentueet -sivulle laitettu meidän Yö-pentue sekä uusia pentutoiveitakin ilmaan heitetty tälle vuodelle 😉 Lisätietoja Fidan sulhasen osalta tulossa hieman myöhemmin, mutta kiinnostuneet voivat toki olla yhteyksissä, mikäli oma Karhuahon jellona olisi toiveissa Keväälle pentuetta siis haaveillaan

Sen verran vielä tuosta meidän Yö-pentueesta. Pentueen teema tulee siitä, kun olin eräänä päivänä taannoin katsellut millaisia kappaleita YÖ-yhtyeellä on. Mietiskelin tuolloin mielessäni, voisiko ne sopia pentujen nimiksi? Seuraavana päivänä tulikin yllättäen suru-uutinen Olli Lindholmin kuolemasta 🙁 Tuolloin päätin, että, jos meillä joskus vielä on pentue, se tullaan nimeämään Yön kappaleiden mukaan
>> Niinpä täällä meillä kotonakin nyt tepastelee ”oikee enkeli”, vaikka totuus onkin välillä kaukana enkelistä 😉
Jäämme katsomaan, mitä tuosta meidän Milcasta kasvaa… toiveissa olisi saada ainakin Milcasta isosiskolleen Bealle työparia terapiakoiran tehtäviin 🙂

Kiitollisin mielin olemme tässä vaiheessa kun olemme saaneet 7 pentua maailmalle tämän oman Milcamme lisäksi. Tämän pentueen aikaan meidän jaksamista koeteltiin ja vastoinkäymisiäkään ilman emme selvinneet. Kasvattajana sitä on kuitenkin varauduttava aina kaikkeen, myös niihin ikäviin asioihin, menetyksiin, pettymyksiin.. suunnattomaan väsymykseen ja huoleen… emme suinkaan edes lähteneet pentueen suhteen vaaleanpunaiset silmälasit silmillä, vaan olemme aina tajunneet reaaliteetit.
Meille tärkeintä on se, että kun pentuetta lähdetään suunnittelemaan, sille annetaan koko panos, eikä yhtään vähempää.. meille kasvattajina on myös sydämen asia saada seurata jokaisen pennun kasvua sen syntymästä, toivottavasti ihan kuolemaan saakka sitten joskus vanhana mummo/pappa-koirana.. siltikin kaikkea voi matkan varrella sattua ja joku ihanuus menetetään liian varhain.. niinäkin hetkinä haluamme olla tukena niin hyvin kuin vain pystymme

Loppuun nöyrä kiitos meidän rakkaille ystäville, jotka ovat olleet tukena pentueen aikana… aikamoisia kultakimpaleita meidän elämässä

Yritetäänpäs nyt taas pitää näitä sivuja jälleen ajantasalla… 😉
Hieman on muutoin tämän vuoden suunnitelmat avoinna, että mitähän sitä tullaan kehittelemään, mutta kuulostellaanpas, mitä kaikkea sitä keksitään 😉

Uusia kuviakin tuli tässä kohtaa laitettua melkoisesti. Ensinnäkin jokaisella Yö-pennulla on oma galleriansa ja lisäksi pentueen yhteiskuva-galleriaan lisätty kuvamuistoja 🙂
Lisäksi uusia kuvia:
Kuvagalleria – Gallery
Gilda
Capri
Fida
Bea

Nero (Karhuahon Kanssas Minne Vaan)
Patrik (Karhuahon Pyyhi Kyynelees)
Poko (Karhuahon Pistoja Syrämmes) 
Hulda (Karhuahon Tuhannen Riemua)
Tyyne (Karhuahon Rakastuin Taas)