Tätä uutista ei vaan haluaisi laittaa, eikä edelleenkään todeksi uskoa… 😭

Sydän on niin rikki 💔💔

Karhuahon Oikee Enkeli ”Milca” 22.10.2019-24.1.2020 😭😭

Meidän pieni enkeli on nyt ihan oikee enkeli 💔😭

Milcan elämän alkutaival ei ollut helppo ja sillä oli pariviikkoisena nestepatti toisessa kyynärässä, joka hoitui antibiootilla. Vaikka Milcan liikkuminen tulikin alkuun jälkijunassa tästä syystä muihin pentuihin nähden, halusimme seurata mihin tilanne kehittyy. Pieni toivon kipinä, josko tuosta reipppaasta pienestä tulisi Bealle työpari sosped koira-työhön ❤️

Selvää oli, ettei Milca lähde ainakaan maailmalle ennen kuin tiedetään, että se on kunnossa. Sanoin jo tuolloin, että minä itse vielä kestän sen surun, jos tuosta pienestä pennusta ei olisi elämään, mutta en halua aiheuttaa sitä surua jollekin perheelle, joka omaa pentuaan on pitkään odottanut.. ❤️
Koskaan ei tietenkään tiedä, mitä pennuilla elämässään on vastassa, mutta ainakin tällaisilla valinnoilla haluamme yrittää tehdä parhaamme kasvattajina ❤️

Kun sitten Milca alkoi ontumaan toista etujalkaansa, pieni pelko alkoi hiipimään sydämeen… kokeiltiin ensin kipulääkitä ja pitää mahdollisuuksien mukaan levossa. Oikeastaan tuolla ei vaikutusta ollut, vaan tilanne kävi huonommaksi. Kun 24.1.2020 sitten oli Milcan kuvausaika, olin varautunut, että edessä voi olla ikäviä uutisia, mutta en ollut mitenkään osannut varautua niin musertaviin tuloksiin, kuin mitä minulle siinä röntgenkuvissa eteen paljastui.. 😭 Milcan kyynärnivel oli ihan epämuodostunut ja myös olkanivelessä oli pahoja muutoksia 😭 Vaikka en mikään asiantuntija ole niin sen verran karua kieltä nuo kuvat näytteli, että itsekin tajusin heti, että mitään muita vaihtoehtoja ei olisi edessä, kuin päästää tuo pieni enkeli oikeeksi enkeliksi 😭💔

Nuku rauhassa pieni enkeli, ”tirriäinen” ❤️
Jäit syvälle sydämeen asumaan, vaikka olitkin meille vain tähdenlento ❤️