Ihanat aurinkoiset säät on hellineet meitä viime viikkoina. Sitä on saanut niin paljon enemmän energiaa, niin minä kuin koiratkin. Erityisesti Gilda-mammassa tämä näkyy kyllä, siihen tahtiin meidän veteraani kirmailee tyttöjensä perässä 😉
Olen kyllä niin onnellinen tuosta meidän veteraanista, joka niin reippaana kulkee lenkillä mukana. Talven kovimmat pakkaset eivät olleet enää Gildan mieleen ja sitä ihan selvästi palelsi. Pidinkin herkästi sille lämpötakkia päällä. Ja pari kertaa Gilda jäi omaehtoisesti kotiin, eikä lähtenyt mukaan vaikka huhuiltiin lenkille lähdöstä.
Ihan varmuuden vuoksi tarkistettiin myös kilpirauhasarvot, mutta kaikki oli hyvin. Myöskin maksa- ja munuaisarvot.
Gildaa ei vain huvittanut


 

Kevään tullen iskee myös into pestä koirat ja onhan se sitten ihana ottaa hyväntuoksuiset ja puhdas turkkiset koirat kainaloon makoilemaan 🙂


Gilda – Tsar Sobaka Allways Adorable Aurora


Gildan tyttäret Fida (Karhuahon Kimpale Kultaa) & Bea (Karhuahon Kokonaan Sun)

Ihanaa kevään odottelua kaikille! Meillä täällä susirajalla on vielä hirmuiset kinokset lunta, eikä keväästä tietoa muuten, kuin auringon merkeissä 🙂 Mutta ei valiteta vaan nautitaan puhtaasta lumesta niin kauan kuin sitä riittää!!


Parasta näin kevättalvella on pakata makkarat ja lämpimät kaakaot reppuun ja tehdä nuotiotulet johonkin metsän tai suon laitaan. Koiratkin nauttii näistä makkaranpaistoretkistä ihan silminnähden 🙂 Ja tottahan toki jokaiselle koiralle on makkara paistettava nuotiotulilla!

**Minä muuten lisäilen YÖ-pentueen sivuille luonnekuvauksia kunhan niitä omistajilta saan 🙂 Ovat nekin jo aikuisia niin näkee, millaisia leonberginkoiria niistä kasvoi ja kehittyi. Mukava on vertailla myös pentutestin raporttiin, kuinka paljon silloin oli luonteen eri piirteitä nähtävissä.
Nyt siellä on nähtävissä Vihtorin (Karhuahon Tie Sydämeeni) esittely